Plisségardiner

De bløde stoffer fylder minimalt, når plisségardinet er trukket op, og derfor er plisségardinet et oplagt valg til lave vinduer med smal karm, til udestuen eller vinterhaven, hvor du vil få dobblet glæde af de sol- og varmeafvisende stoffer, og hvor vindueskonstruktionen ikke er firkantet. Cordless Twin plisségardin – nyt dobbelt plisségardin. Et utroligt enkelt og elegant gardin. Plissé gardinet har ingen synlige snore og efterlader derfor ingen synlig snorehuller i vævet. Uanset hvilke farver der vælges til rummene, giver Cordless Twin Plisségardin et ensartet udtryk udvendigt, da der altid er hvidt på bagsiden. Plisségardinet har ingen betjeningssnore – det betjenes helt enkelt ved at trække eller skubbe ganske let i underlisten.

Plisségardinet er en smuk og effektiv løsning, der kombinerer persiennens praktiske egenskab som solbeskytter med et let og yndefuldt udtryk.

RÅDGIVNING

Det er vigtigt for det samlede udtryk, at plisségardinerne matcher rummets møbler og øvrige interiør, og vi giver dig derfor gerne den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.