Gardiner esbjerg

Gardiner er tilbage i boligen og hos Fjord finder du gardiner, der passer i alle stilarter uanset om du ønsker at skabe din egen fortolkning af hjemmelig hygge, et enkelt og lyst skandinavisk udtryk, romantisk stil, lounge stemning eller indrette din egen personlige hotelsuite i soveværelset. Gardiner Esbjerg hjælper dig med at finde de helt rigtige gardiner til dig.

Mange muligheder med gardiner:

Du kan også få gardinstænger, der kan monteres i loftet og på den måde kan du også bruge gardiner som rumdeler. Udnyt din plads i hjemmet optimalt og skab flere rum med gardiner eller dan et ”walk-in-closet” med et skab uden låger og et gardin bag ved hovedgærdet. Så har du et skab du kan gå ind i og indrette efter behag.

Når du skal have nye gardiner, så er der flere valg der skal træffes. Skal det være klassiske sidelængder, panel, liftgardiner eller trådgardiner.

Sov som en kongelig ved at få gardiner monteret rundt om din seng – mulighederne er uendelige, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Ved gardiner skal du foretage et stofvalg som skal afspejle hvad du ønsker at få ud af dine gardiner. Hos Fjord har vi nemlig stof som er både transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende og dermed kan vi løse alle ønsker indenfor gardiner.